Måste man ha ett domännamn?

Ett domännamn är en investering i ditt varumärke. Med ett eget domännamn framstår du som professionell och seriös. Rätt domännamn ger dig rätt förutsättningar för att lyckas online.

Idag är inte ett domännamn det enda sättet för att synas online. Men däremot är ett domännamn med webbplats det enda stället på internet där du kan bestämma över din framtid. Har du full kontroll när hela din identitet hänger på att plattformar som Facebook och Instagram inte ligger nere?

Egen professionell mejladress

Förutom det självklara att du som entreprenör, fotograf, författare, influencer eller konstnär inte bara kan förlita dig på sociala medier. Så är det även självklart att du måste ha en egen professionell mejladress. Inte minst när du marknadsför dig och din verksamhet. Du vill vara någon att lita på, inte sant?

Förtroendegivande business online

En egen domän är förtroendegivande och du sätter din business i en riktigt bra sits på nätet. Via ditt domännamn kan du ha en egen trovärdig mejladress och skapa en schysst webbplats så dina kunder kan kontakta dig, handla det du skapat och läsa mer om din historia.

Alla domännamn är dock inte lika bra. Så tänk långsiktigt och köp det domännamnet som du verkligen vill ha. Domänen som du väljer blir du och måste kännas rätt från dag ett.