Domänrelaterade länktips

Det finns många bra tjänster och bred kunskap inom domänbranschen. Några intressanta domänrelaterade webbplatser hittar du här. Klicka dig vidare till någon du vill läsa mer om.

Internetstiftelsen.se
Internetstiftelsen ansvarar för internets svenska toppdomän .se. Här hittar du mycket matnyttigt rörande domännamn och internet.

Loopia.se
Loopia är Sveriges största webbhotell och det är även hos Loopia samtliga domännamn som är listade på Kvalitetsdomäner.se finns.

Namebio.com
NameBio är en smart tjänst för att se tidigare försäljningar av domännamn. Det går att sortera på .com, .se och många andra toppdomäner. Observera att det endast är rapporterade försäljningar som syns. Majoriteten av alla domänsälj rapporteras inte in till NameBio. Så tänk på att tjänsten endast är till för att få ett hum om domänmarknaden.

Dotkeeper.com
Dotkeeper är en domänbyrå som hjälper företag med bland annat förvärv av domännamn. Om du är intresserad av ett domännamn som är till salu på Kvalitetsdomäner.se, men av någon anledning inte vill ta direktkontakt själv, så är Dotkeeper ett alternativ.

WN.se
Webmaster Network är ett svenskt forum där allt inom webb och domännamn diskuteras.

Droppa någon rad

Om du har en bra sajt inom domänsfären som du tycker borde vara med här så är det bara att höra av dig.